Selecteer een pagina
Stukadoor Utrecht

Stukadoor Utrecht

Wanneer u zoek bent naar een stukadoor in Utrecht, dan bent u bij stukadoorsbedrijf Vermeer aan het juiste adres. Wij leveren professioneel stucwerk en zijn al jaren actief als stukadoor in de regio Utrecht. Een goed gestucte muur is de basis van elk interieur, laat het stucwerk daarom uitvoeren door een vakkundige stukadoor. Wij hebben de ervaring en expertise om elke stukadoorsklus tot een goed einde te brengen. Daarnaast is stukadoor Vermeer Utrecht op de hoogte van de laatste technieken en trends op stucgebied. Uw plafonds en wanden zijn bij ons dus in goede handen. Als professioneel stukadoor maken wij alleen gebruik van de beste materialen en werken wij tegen een bijzonder schappelijk tarief.

Stukadoor Utrecht – wat wij doen

Stukadoor Vermeer Utrecht voert alle denkbare stukadoorswerkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven. U kunt ons inschakelen voor het aanbrengen van al het pleisterwerk en een grote variatie aan sierpleisters, bijzondere afwerkingen zoals stucco velvet en beton ciré, sauzen en latex (kwast en spuiten) aanbrengen, stucwerk in de badkamer en buitenshuis, stucwerk op plafonds en lijstwerk. Kortom, alle stucklussen kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van stukadoor Vermeer Utrecht.

Waarom kiezen voor Stukadoor Vermeer Utrecht?

 • Kwaliteit
  Als professionele stukadoors leveren wij alleen de hoogste kwaliteit. Zowel in materialen als in werkzaamheden.
 • Prijs
  Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs. Bij stukadoor Vermeer krijgt u vakwerk tegen een eerlijke prijs.
 • Afspraak is afspraak
  Goede service is de basis van een goede samenwerking, daarom komen wij altijd onze afspraken na.
 • Betrokken
  Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zijn zeer betrokken bij uw situatie.
 • Wij denken mee
  We denken met u mee en zullen u altijd voorzien van eerlijk en gedegen advies over het stucwerk

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden als stukadoor in de regio Utrecht of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor stucwerk? Neem dan gerust contact met ons op.