Selecteer een pagina
Stukadoor Zwolle

Stukadoor Zwolle

U bent op zoek naar een goede stukadoor in de omgeving van Zwolle? U heeft hem gevonden! Vermeer is namelijk al ruim 20 jaar de stukadoor voor de regio Zwolle. Het maken van goed stucwerk is een vak op zich. Het vraagt om de juiste vaardigheden en ervaring. Voor een echt goed eindresultaat gaat u dan ook naar een vakman. Stukadoor Vermeer Zwolle heeft de kennis, expertise en ervaring om elke stukadoorsklus tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om een muurtje in de slaapkamer of het plafond van een historisch pand, wij zorgen voor het beste stucwerk voor een scherpe prijs.

Stukadoor Zwolle – materialen

Als professioneel stukadoor staan wij voor hoge kwaliteit en goede service. Daarom gebruiken wij bij het stucen alleen materialen en benodigdheden van de hoogste kwaliteit en beste merken. Daardoor krijgt u altijd het beste eindresultaat. Bij stukadoor Vermeer Zwolle houden we ook zoveel mogelijk rekening met duurzaamheid en het milieu.

Diensten stukadoor Zwolle

U kunt stukadoor Vermeer Zwolle inschakelen voor de meest uiteenlopende stukadoorsklussen. Wij leveren onder andere:

 • Glad pleisterwerk
  Dit type stucwerk is een populaire keuze in de moderne interieurs. Door zelf de kleinste oneffenheden weg te werken ontstaat er een super strak resultaat. De muur kan hierna worden afgewerkt met bijvoorbeeld latex verf of muurstickers.
 • Sierpleister
  Stukadoor Vermeer levert een grote diversiteit aan sierpleisters. Er is grote keuze in structuur en dikte. Dit stucwerk is duurzaam, gemakkelijk schoon te houden en laat zich gemakkelijk sauzen. Sierpleister is ook geschikt voor buiten.
 • Beton Ciré en stucco velvet
  Met dit stucwerk krijgt uw muur of plafond een stoere en moderne betonlook. Stucco velvet zorgt voor een fluwelen uitstraling.
 • Stucwerk plafonds
  Ook voor al het stucwerk (modern en klassiek) op plafonds kunt u rekenen op de vakkundigheid van stukadoor Vermeer Zwolle.
 • Sauzen – latex
  Tevens kunnen wij de verdere afwerking van de muur (bijvoorbeeld sauzen en latex) voor u uitvoeren.

Kosten stukadoor Zwolle

Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor het uitvoeren van het stucwerk (regio Zwolle) in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.